OM STORMWAY

Stormway eies av Skandinavia Marine AS. I tillegg til de legendariske Icon modellene; X-17, F-23, F-26 og F-29 har vi utviklet nye modeller og har flere båter på tegnebordet.

 

All produksjon er flyttet hjem til Norge og Sarpsborg. Dette har vi gjort for å oppnå tettere oppfølging med underleverandører, bedre kommunikasjon og for å kunne tilby et helnorskt produkt.

Vi har som mål å levere båter som er blant de beste i klassen hva gjelder kjøreegenskaper og kvalitet. Du som kunde skal merke at båten kan brukes kompromissløst, uten at komponenter som skrog, dekk, elektrisk anlegg, innfestinger m.m. svikter. Vi lager båtene for hånd med bruk av kun de beste komponentene på markedet. Med bruk av høykvalitets-laminater og avanserte produksjonsmetoder fremstår alle Stormway båter som moderne kvalitetsprodukter.

 

Alle båter kan tilpasses dine ønsker hva gjelder farger, utstyr, løsninger og krav til bruk. Vi kan også bygge helt nye modeller tilpasset næringkundens behov og krav.

 

Vi er stolte av å kunne tilby helnorske båter og gleder oss til å bygge din nye båt.

Stormway har et sterkt team bestående av erfarne båtstøpere, proffe båt- og motormontører, 2D og 3D designere, 3D farstskrogdesignere, dyktige sertifiserte el-montører, formbyggere og cnc ingeinører. Vi samarbeider videre med gode underleverandører som leverer alt av markedsledende høykvalitetskomponenter, metallutførelser, drivstofftanker, puter og kalesjer mm. Vi er svært takknemlige for våre ansatte og samarbeidspartnere som gjør alt de kan for at våre produkter skal være blant de beste i markedet.

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

STORMWAY TEAM

Rino Berntsen

 

Daglig leder/eier

rino@skandinaviamarine.no

Kim Killerud

Salgssjef

 

Kim har 20 års båterfaring innen alt fra båtbygging til offshore racing.

 

kim@skandinaviamarine.no

Isebakkeveien 103

1719 Greåker

JIPPI DESIGN

Phone Kim: (+47) 98601612

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon